torsdag den 30. maj 2013

Burger med selleribøf


For nogle uger siden havde jeg en rigtig god veninde, T, på besøg, hvor virkelig gik amok i køkkenet. Denne lækre veggie-burger var et af de gode resultater.

2 personer
Det skal du bruge:
100 g knoldselleri
200 g kartofler
Olie til stegning
2 avocadoer
Saften af 1 citron
4 salatblade
2 burgerboller

Serveres med Sprøde Fritter - se opskrift her


Sådan gør du:
Skræl selleri og kartofler og riv dem groft på rivejern eller i foodprocessor. Læg dem på et rent viskestykke og vrid al væden ud. Krydr godt med salt og peber. Varm olie på en panden. Læg 2 portioner selleri-blanding på panden og pres dem sammen. Steg dem til de er gyldne, de skal have ca. 6-8 minutter på hver side. Vend forsigtigt.
Mos eller blend avocadoen og smag til med citronsaft, salt og peber. Smør burgerbollerne med et godt lag avocadodip, læg et salatblad på hvert stykke, slut af med selleribøffen og luk burgeren.

Step-by-step: Saml-selv-burger

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar