søndag den 26. maj 2013

Rabarbercrumble



Så kom den, den anden opskrift med rabarber - lidt forsinket, på grund af min sygdom. Jeg havde opskriften med hjem fra Frankrig, men har justeret lidt på den, så den passede lidt bedre til min smag.
Crumble kan laves som måltid eller dessert, men desserten er nok det mest almindelige. Det består som regel af frugt med en form for smuldret dej henover. Lidt ligesom en tærte, men alligevel ikke helt.

6 personer
Det skal du bruge:
250 g rabarber
150 hindbær
3 spsk sukker

120 g blød margarine
60 g kokosmel
60 g sukker
100 g mel

Lidt creme fraiche


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Skær rabarberen i stykker à 1 cm og bland dem med hindbær i et ovnfast fad, drys med sukker.
Ælt margarine, kokosmel, sukker og mel sammen i en skål. Det er ikke meningen at det skal samle sig, men må gerne ende ud som en masse små krummer. Drys krummerne ud over frugten og bag i ovnen, til det er lidt gyldent - ca. 20-30 minutter, alt efter hvor tykt et lag du har lavet. Server varm med kold creme fraiche.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar