tirsdag den 25. juni 2013

Bruchetta med gedeost


Der sker ikke meget på bloggen lige for tiden. Jeg ligger begravet i eksamenslæsningen og det tager stort set al min tid. Men I skal alligevel ikke snydes helt. Denne lækre bruchetta blev serveret da jeg skulle være vært på min klasses studenterkørsel - sammen med Bruchetta med mozarella og seranoskinke viklet om grissinistænger. Det var rigtig lækkert at få noget andet end den frugt og pizza, der blev serveret det fleste steder. Fingermad er altid et hit og så er det oven i købet nemt at lave!

12 stk
Det skal du bruge:
1/2 baguette eller andet godt brød
1/2 rulle gedeost
3 spsk akaciehonning
1/2 rød chili
10 nåle rosmarin


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Hak chili og rosmarin fint og kog det forsigtigt op med honningen. Skær baguetten ud i skiver på 1 cm og gedeosten i skiver på 1/2 cm. Læg en tsk af honning-blandingen på hvert stykke og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter eller til kanten af osten begynder at blive gylden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar