fredag den 14. juni 2013

Bulgursalat



Hvis tiden er knap og moralen i bund, så kommer menuen ofte til at stå på bulgursalat. Det er dejlig nemt og det er en god måde at få ryddet ud i køleskabet på. Jeg bruger bare hvad jeg har liggende, men jeg tror næsten ikke der er nogen grænser for, hvad man kan putte i.

2 personer
Det skal du bruge:
4 håndfulde bulgur
2 forårsløg
1 snackpeber
1/4 agurk
1 dåse kidneybønner
Lidt babysalat
En håndfuld ærter
4 spsk rød pesto


Sådan gør du:
Kog bulguren i saltet vand - de skal ikke have meget mere end 5-10 minutter.
Skær forårsløg, agurk og snackpeber i mindre stykker og skyl kidneybønnerne grundigt. Bland det sammen med bulgur, babysalat, ærter og pesto og server som en let sommerret.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar