onsdag den 19. juni 2013

Pasta med tomat-linse-sovs


Jeg må ærligt indrømme, at jeg som vegetar godt kan savne kød en gang imellem. Ikke så meget på grund af smagen, men på grund af kødets rolle i retten. Der er jo bare et eller andet ved boller i karry, shephards pie og høns i asparges, som nok ikke helt bliver det samme med vegetariske alternativer. Men den her tomat-linse-sovs er i hvert fald en god konkurrent til kødsovsen og rigtig god at have liggende i fryseren!

4 personer
Det skal du bruge:
300 g spaghetti
2 løg
4 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 terning grøntsagsbouillon
3 dl røde linser
2 dl vand


Sådan gør du:
Kog pastaen i saltet vand.
Hak løg og hvidløg fint og svits dem i en gryde i lidt olie. Tilsæt hakkede tomater, bouillonterningen, linser og vand. Kog det op og lad det simre i 20 minutter under låg. Server evt. med lidt frisk basilikum på toppen.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar