onsdag den 17. juli 2013
Tortillapizza
Santa Maria har lavet tortilla-pizzaer, som er ligesom pandekagerne, men lidt mindre og ekstra tykke. De er rigtig lækre og gode at have liggende, hvis man har lyst til pizza, men ikke er fan af at lave dej. Ligesom almindelig pizza, kan man jo putte hvad som helst på og dette er en rest-pizza, hvor jeg brugte nogle af de grøntsagsrester jeg havde liggende.
1 person
Det skal du bruge:
1 tortillapizza
1/2 glas rød pesto
1/4 aubergine
1 snackpeber
En god håndfuld blandet salat
Server med sprøde fritter
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Smør pestoen ud på tortillaen. Skære auberginen i mindre stykker og hak snackpeberen groft. Læg det på tortillaen og bag det i ca. 10-15 minutter. Pynt med frisk salat.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar