torsdag den 11. juli 2013

Olivensalat


En af sommerens lækre salater! Lavet lidt på gefühl, så målene er lidt mærkelige.

2 personer
Det skal du bruge:
2 store håndfulde perlebyg
1 terning grøntsagsbouilon
1 stor håndfuld pinjekerner
1 håndfuld grønne oliven
1 håndfuld sorte oliven
1/2 agurk
1 avocado
Lidt babysalat

Salatdressing


Sådan gør du:
Kog perlebyggen med bouillonterningen. Lad det køle helt ned.
Rist pinjekernerne på en varm pande (uden fedtstof). Vær meget opmærksom, de får hurtigt for meget.
Skær agurk og avocado i mindre tern og dræn olivenerne. Bland det hele sammen og server med dressingen.

1 kommentar:

  1. Yum, hvor ser det godt ud - elsker bare oliven, det er vist enten eller :D

    - Anne

    SvarSlet