Nej, det er ikke en overdrivelse. Det her ER virkelig de bedste brownies. De kan sagtens spises varme, men jeg foretrækker dem kolde, så den svampede konsistens træder lidt mere frem
1 stk
Det skal du bruge:
120 g mørk chokolade
90 g smør eller margerine
2 æg
90 g mel
225 g sukker
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 180 grader.
Smelt chokolade og smør i mikroovn, over vandbad eller i en gryde, hvor du er sikker på at det ikke brænder på. Rør det sammen med de øvrige ingredienser og pisk, til dejen er glat. Hæld det i en smurt form eller en usmurt silikoneform og bag i ovnen i ca. 30 minutter. Husk at stikke i den med en strikkepind en gang i mellem, og tag den ud, så snart der ikke hænger dej fast på pinden mere.
TIP: Kan også bages som små brownie-muffins.
Mad Mutter Mie! Hold nu op, den ser jo helt vildt lækker ud! Flødebollen smelter nu (;
SvarSletDet er et must at den skal prøves!
Hvis man skal lave dobbel portion, skal den så ha' dobbel tid?
SvarSlet:p
Er det dig, Uffe? :p
SletDet kommer an på, hvor tyk den er. Start med at give den 30 minutter og stik derefter jævnligt i den med en strikkepind/kødnål/gaffel. Tag den ud, så snart der ikke hænger dej fast mere (: