fredag den 21. september 2012
Chicken Tray Bake
2 personer.
Det skal du bruge:
400 g nye kartofler (eller gamle kartofler skåret i mindre stykker)
2 kyllingebrystfileter
1 glas rød pesto
En sjat olie
En håndfuld cherrytomater
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Vask kartoflerne og skær de store over. Vend dem i lidt olie, hæld dem i et ovnfast fad og drys med lidt salt. Stil dem i ovnen i 30 minutter. Rens kyllingen og gnid dem godt ind i den røde pesto. Tag kartoflerne ud af ovnen, læg kyllingen og cherrytomaterne over og sæt fadet ind igen i ca. 20 minutter.
TIP: Du kan også bruge kyllingeinderflileter, men så skal kartoflerne have længere tid første gang og lidt mindre tid anden gang.
Etiketter:
Kylling
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Muuuums.
SvarSletElsker din blog lige så meget som den fra Paris. Og så synes jeg du er sød i dejlig og sjov (nogen gange) min dejlige pariser veninde...<3
Kys fra Trine ... ;-)