fredag den 12. oktober 2012
Mørbrad med persille og seranoskinke
1 mørbrad/4 personer
Det skal du bruge:
1 mørbrad
¾ bundt frisk persille
1 stort fed hvidløg
1 citron
1 spsk olivenolie
4 skiver seranoskinke
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Rens mørbraden og skær sølvsenen fra. Skær den næsten helt igennem, bank den let med håndroden og krydr den med salt og peber på indersiden. Lad den hvile mens du ordner fyldet. Hak persillen, pres hvidløget, riv skallen fra citronen og bland det hele godt sammen med olivenolien. Læg det på indersiden af mørbraden, luk den sammen og sno seranoskinken rundt om - det er ikke nødvendigt at bruge kødnåle eller tandstikkere til at holde det sammen. Læg mørbraden op i et ovnfast fad og bag den i ovnen i 40 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSletHej. Du har helt ret i, at det er en svinemørbrad jeg har brugt. Grunden til at jeg også har kategoriseret den under Oksekød er, at der både findes svine- og oksemørbrader (o:
Slet