onsdag den 17. oktober 2012

Kanelkage med kaffeglasur



1 stor kage
Det skal du bruge:
Kage
125 g smeltet margarine
400 g sukker
½ l kernemælk
400 g mel
4 tsk kanel
2 tsk natron

Glasur
50 g smeltet margerine
250 g flormelis
2 tsk vanillesukker
1 spsk kakao
4 spsk stærk kaffe


Sådan gør du:
Kage
Tænd for ovnen på 200 grader.
Rør den let afkølede, smeltede margarine sammen med sukker og tilsæt kernemælk. Tilsæt natron, kanel og mel rør det hele godt sammen. Hæld dejen op i en smurt form og bag i oven i ca. 30 minutter.

Glasur
Det hele røre sammen og smøres på den afkølede kage. Det er meget vigtigt at kagen er kølet HELT af, ellers smelter glasuren.

1 kommentar:

  1. I kategorien: verdens nemmeste kager, så er det her min absolutte favorit! Kaffeglasur er stærkt undervurderet ! Muuuums

    SvarSlet