tirsdag den 17. september 2013

Grønkålssalat med perlebyg



En anden rigtig lækker måde at bruge grønkålen på, er i salater. Og hvis man tilføjer lidt perlebyg, så får salaten også en god fylde, der mætter på en behagelig måde. Man kan sikkert godt tilføje en masse andet - agurk, tomat, majs osv - men jeg er nu mere til den simple salat :o)

2 personer
Det skal du bruge:
2 håndfulde perlebyg
1 terning grøntsagsbouillon
50 g frisk grønkål
40 g græskarkerner
Friskpresset citron- eller limesaft
Olivenolie


Sådan gør du:
Kog perlebyggen i vand med bouillonterningen og lad det køle helt af.
Rist græskarkernerne på en tør pande til de er sprøde, men pas på at de ikke brænder på.
Hak grønkålen fint og bland det sammen med perlebyg og græskarkerner. Tilsæt olivenolie og citronsaft, til salaten er "våd" nok til din smag.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar