onsdag den 11. september 2013

Ost-indisk karryret - vegan edition!



Ostindisk karryret er en dejlig, krydret ret, der også får lidt sødme fra æblerne. Jeg har fået den før med kylling, men har pillet kyllingen ud og dermed lavet retten vegansk.

2 personer
Det skal du bruge:
1/2 tsk karry
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 lille peberfrugt
1 stort æble
1 stor dåse kokosmælk
2 tsk karry

Server med ris, bulgur eller hvad du nu har lyst til.


Sådan gør du:
Varm lidt olie godt op i en gryde og svits 1/2 tsk karry heri - pas på at det ikke brænder på!
Hak løg og hvidløg og steg det kort i karry-olien. Tilsæt hakket peberfrugt og lad det stege med et par minutter. Skær æblet i mindre stykker og steg dem, til de er møre. Tilsæt kokosmælken og 2 tsk karry, kog det op og lad det småsimre et par minutter. Smag til med salt og jævn evt. sovsen, hvis den er for tynd.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar