torsdag den 13. februar 2014

Chokoladeskeer






Noget andet jeg lavede til julegaver var disse chokoladeskeer. Så er meningen, at man skal røre dem op i lidt varmt mælk og på den måde få den lækreste varme chokolade. Pynten kan man variere, men det er ikke så praktisk at bruge store stykker af fx nødder, for det ender bare som små klumper. Men her har jeg brugt hvide chokolade-knapper, kokosmel og hakkede pistacienødder. Skeerne købte jeg billigt i en genbrugsforretning.


Det skal du bruge:
Mørkt chokolade
Evt. lidt pynt


Sådan gør du:
Smelt chokoladen og hæld den i en frysepose. Lad den køle godt af, så den begynder at blive lidt stiv. Klip et hul i det ene hjørne og pres chokolade ud på skeerne - sådan får du det pæneste resultat, frem for at du skal dyppe hele skeen i chokoladen. Pres pynten ned i chokoladen mens den stadig er blød og lad det hele køle godt af. Pak det pænt ind og giv det som en personlig gave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar