tirsdag den 6. august 2013

Amerikanske pandekager



Der er lidt stille på bloggen for tiden. Jeg har lige været i Vejle på weekend-besøg og i morgen, onsdag, tager jeg på Skanderborg Festival. Men inden da, får I lige opskriften på de lækreste amerikanske pandekager. Man kan med fordel lave dejen aftenen før, så man hurtigt kan lave pandekagerne om morgenen.

Ca. 25-30 stk
Det skal du bruge:
2 spsk sukker
1,5 tsk salt
375 g mel
6 tsk bagepulver
3 æg
3,75 dl mælk
Lidt margarine til stegning


Sådan gør du:
Bland alle de tørre ingredienser i en skål og pisk æggene og halvdelen af mælken i. Tilsæt resten af mælken og pisk, til dejen er godt tyk. Varm en pande godt op og smelt lidt margarine på den. Læg så mange klatter dej på, som der er plads til. Vend pandekagerne, når der begynder at komme mange bobler på oversiden og giv dem ca. lige så lang tid på den anden side. Tilsæt lidt nyt fedtstof inden næste omgang, hvis panden er helt tør. Server med lidt frisk frugt og ahornsirup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar