søndag den 17. marts 2013

Raw Brownie


Raw Food-trenden tager udgangspunkt i, at madvarerne ikke må være opvarmet til mere end 42 grader, da man mener at alle de gode ting forsvinder ved højere temperaturer. Denne lækre kage er derfor ikke bagt. Hvis den skal være helt Raw, skal man egentlig bruge Raw Cacao, men det gad jeg altså ikke til at gå ud og investere i, når jeg havde en pakke almindeligt kakao stående i skuffen :-)

8 stykker
Det skal du bruge:
150 g valnødder
400 g tørrede, udstenede dadler
80 g kakaopulver - gerne Raw Cacao, men det almindelige fungerer også fint
150 g mandler
Evt lidt vand


Sådan gør du:
Blend valnødder til fint mel og tilsæt kakao og dadler. Blend til massen kan trykkes sammen, tilsæt evt lidt vand. Hak mandlerne groft og bland dem sammen med daddel-massen - blend ikke! Tryk dejen ned i en form og stil den i køleskabet et par timer, inden den skæres ud i portioner.

1 kommentar: