søndag den 21. juli 2013

Æggekage


2 personer
Det skal du bruge:
3 æg
3/4 dl mælk
1 tsk mel (helst kartoffelmel)
Et nip salt
Evt. 1 tomat

Rugbrød
Sennep


Sådan gør du:
Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt mel og salt og pisk godt. Hvis du tilsætter melet inden mælk og æg er pisket godt sammen, risikerer du at det klumper mere.
Varm en pande op med lidt smør eller margarine. Når det er bruset af, hældes æggemassen på og når det lige har sat sig, kan man evt. lægge tomatskiver i. Lad æggekagen stå og passe sig selv ved middel varme, til overfladen er fast. En rigtig æggekage skal kun steges på den ene side, men hvis man alligevel er en af dem, der sværger til at den skal steges på begge sider, kan man vende den (brug evt. en tallerken) mens den stadig er lidt våd på oversiden. Server med rugbrød og sennep.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar