tirsdag den 23. juli 2013

Bananbrød med valnødder


Bananbrødet er en rigtig lækker kage, som ellers ikke minder så meget om en kage. Der er ikke så meget sukker i, så den er ikke for sød, men passer alligevel rigtig godt til eftermiddags- eller aftenkaffen. Den er nem at lave og det er en god måde at få brugt de gamle bananer, som der ellers ikke er nogen, der gider spise.

1 stort brød
Det skal du bruge:
300 g mel
2 tsk bagepulver
50 g sukker
En knivspids salt
2 æg
50 g smør
3 meget modne bananer
En stor håndfuld valnødder
Evt. en håndfuld hakket, mørk chokolade


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 180 grader.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Smelt smørret, mos bananerne og pisk æggene lyse og luftige. Bland det hele sammen med de tørre ingredienser og vend valnødderne og evt. chokoladen i. Hæld det op i en smurt brødform og bag det i ovnen i ca. 30 minutter. Stik lidt i det med en kødnål for at se, om det er gennembagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar