torsdag den 27. december 2012

Bruchetta med kuglemozarella


12 stk.
Det skal du bruge:
1 glas sorte oliven uden sten
En sjat olivenolie
1 fed hvidløg
Lidt salt
½ baguette
3 tomater
2 kuglemozarellaer
12 friske blade basilkum


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Blend oliven, olie og hvidløg til du får en glat tapenade. Smag til med salt. Skær baguetten i skiver à ½-1 cm - køb gerne en baguette, der er meget rund i det. Skær tomater i skiver på 1 cm og vask basilikumet. Hæld væden fra osten, pres det sidste ud i køkkenrulle og skær den ligeledes i skiver à 1 cm. Fordel oliventapenaden ud over baguetten, læg en skive tomat på og slut af med en skive ost. Sæt i ovnen i et par minutter, til osten er blevet let gylden. Osten må ikke smelte, men skal forblive fast. Lad bruchettaen køle lidt af, pynt med et blad basilikum og server.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar