mandag den 19. november 2012

Fedtebrød


50 stk.
Det skal du bruge:
200 g margarine
200 g mel
100 g sukker
100 g kokosmel
½ tsk hjortetaksalt
Flormelis
Vand
Multifarvet krymmel


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Det hele æltes sammen i en skål. Del dejen i 4 og rul dem til pølser med samme længde som bagepladen. Læg to pølser på hver beklædt bageplade og tryk dem flade med håndroden. Bag i oven i ca. 12 minutter til de er gyldne, uden at være mørke. Det er vigtigt at holde godt øje, for de får hurtigt for meget. Bland i mellemtiden flormelis med vand - lav det ikke for tyndt, for så løber det af.
Når kagerne er færdige tages de ud og glasuren smøres øjeblikkeligt på, efterfulgt af krymmel. Når glasuren er stivnet lidt, skæres kagen på skrå i stykker á ca 3 cm. Kan spises varme, men opbevares ellers i en tætsluttet kagedåse.

TIP: Hvis man vil have nogle lidt mindre stykker, kan man dele dejen op i 6 stykker.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar