4 personer
Det skal du bruge:
Gulderodskage:
1 æg
100 g brun farin
0,75 dl olie
140 g mel
1 tsk bagepulver
1 nip salt
1 tsk kanel
2 gulerødder
Havtornecreme:
1 blad husblas
2 spsk vand
50 g havtornebær
25 g smør
50 g sukker
0,5 dl pasteuriserede æg
Sådan gør du:
Gulerodskage:
Tænd for ovnen på 175 grader.
Tænd for ovnen på 175 grader.
Pisk æg, farin og olie sammen. Pisk mel, bagepulver, salt og kanel i. Riv gulerødderne groft og vend dem i dejen. Hæld massen i en smurt form og bag den i ca. 40 minutter.
Havtornecreme:
Udblød husblasen i en skål med vand.
Kom havtorn, smør, sukker, æg og vand i en gryde og varm det op under omrøring. Det skal blive til en tyk og cremet masse, men det må ikke koge. Tilsæt den udblødte husblas og pisk godt. Hæld cremen i en skål og sæt den på køl indtil servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar