torsdag den 7. november 2013

Veganske brownies



Jeg vil rigtig gerne i gang med at bage flere veganske kager. Mit problem er bare, at jeg synes man tit skal bruge en eller anden fancy erstatning for æg og det er først her på det sidste jeg har opdaget, hvilke muligheder der er for at erstatte ægget med almindelige madvarer. Men i de her brownies skal man slet ikke bruge æg eller ægge-erstatning, så dem var jeg nødt til at prøve. Og hold nu op, hvor var de gode! Jeg synes de var endnu bedre efter et par timer i øleskabet, men det er selvfølgelig en smagssag. Prøv dem!

15 stykker
Det skal du bruge:
4 dl hvedemel
4 dl sukker
1,5 dl kakao
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk vanille (sukker eller pulver)
2 dl vand
2 dl olie


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 175 grader.
Bland det hele godt sammen til blandingen er homogen. Hæld det i en smurt eller beklædt bradepande og bag i 25-30 minutter.

4 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. synes at den er virkelig, virkelig lækker og super let at lave, men vil klart anbefale andre til at cutte ned på sukkermængden i opskriften, hvis man ikke er til det lidt kvalmende søde. ellers super lækker!

    SvarSlet
  3. Hvilken størrelse bradepande passer opskriften til?

    SvarSlet
  4. Hvordan får man toppen til at hæve og blive sprød?

    SvarSlet