fredag den 15. november 2013

Morgenmadscookies






Hvorfor ikke spise cookies til morgenmad? De her er veganske og lavet af havregryn og banan, så det er vel næsten bare bagt havregrød... Men de indeholder i hvert fald ikke tilsat sukker, så det er ikke helt slemt. De kan også sagtens bruges som en lille formiddags- eller eftermiddagssnack. De er selvfølgelig bedst lige når de er blevet lavet, men man kan sagtens lave en stor portion og smide dem i køleskabet eller fryseren. Du kan lave forskellige varianter ved at putte forskellige ting i, fx kokosmel, hakkede mandler, chokoladestykker, rosiner eller hvad du nu finder på. Og hvis du gerne vil have nogle lidt sødere cookie, så bare tilføj 2 spsk sirup!


~9 cookies
Det skal du bruge:
3 godt modne bananer, moste
4 dl havregryn
1 tsk stødt kanel
1 tsk bagepulver
Lidt salt


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 175 grader.
Bland aloe ingredienserne godt sammen i en skål. Lav små cookes med en spiseske og læg dem på en beklædt bageplade. Smid dem i ovnen i ca. 15 minutter.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar