torsdag den 20. september 2012

De bedste brownies


Nej, det er ikke en overdrivelse. Det her ER virkelig de bedste brownies. De kan sagtens spises varme, men jeg foretrækker dem kolde, så den svampede konsistens træder lidt mere frem

1 stk

Det skal du bruge:
120 g mørk chokolade
90 g smør eller margerine
2 æg
90 g mel
225 g sukker


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 180 grader.
Smelt chokolade og smør i mikroovn, over vandbad eller i en gryde, hvor du er sikker på at det ikke brænder på. Rør det sammen med de øvrige ingredienser og pisk, til dejen er glat. Hæld det i en smurt form eller en usmurt silikoneform og bag i ovnen i ca. 30 minutter. Husk at stikke i den med en strikkepind en gang i mellem, og tag den ud, så snart der ikke hænger dej fast på pinden mere.

TIP: Kan også bages som små brownie-muffins.

3 kommentarer:

  1. Mad Mutter Mie! Hold nu op, den ser jo helt vildt lækker ud! Flødebollen smelter nu (;

    Det er et must at den skal prøves!

    SvarSlet
  2. Hvis man skal lave dobbel portion, skal den så ha' dobbel tid?
    :p

    SvarSlet
    Svar
    1. Er det dig, Uffe? :p
      Det kommer an på, hvor tyk den er. Start med at give den 30 minutter og stik derefter jævnligt i den med en strikkepind/kødnål/gaffel. Tag den ud, så snart der ikke hænger dej fast mere (:

      Slet