tag:blogger.com,1999:blog-864893194012136438.post5914713569179802090..comments2023-08-24T04:44:11.555-07:00Comments on Mad med Mie: Mørbrad med persille og seranoskinkeMiehttp://www.blogger.com/profile/17080449955701804416noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-864893194012136438.post-36195565681028337162012-10-15T04:04:21.701-07:002012-10-15T04:04:21.701-07:00Hej. Du har helt ret i, at det er en svinemørbrad ...Hej. Du har helt ret i, at det er en svinemørbrad jeg har brugt. Grunden til at jeg også har kategoriseret den under Oksekød er, at der både findes svine- og oksemørbrader (o:Miehttps://www.blogger.com/profile/17080449955701804416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-864893194012136438.post-70436959418516682142012-10-15T03:44:22.164-07:002012-10-15T03:44:22.164-07:00Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.Anonymousnoreply@blogger.com